Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Arion

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Adult large. Salmon & rice

Store hunde og kæmpe hunde bærer mere vægt og er derfor mere disponerede for led problemer end mindre hunde.
Dette kan forårsage alvorligt ubehag for din hund og en begrænsning af dens aktivitet.
Arion Original Large Breed er beriget med både glucosamin og chondroitinsulfat for at holde leddene stærke og fleksible, så din hund kan leve et aktivt og sundt liv.

Den ekstra vægt lægger pres på leddene og kan forårsage ledsmerter.
Arion Original Large Breed indeholder færre kalorier end foder til mellemstore racer og hjælper din store hund til et liv i perfekt form.

Denne vare sendes ikke, men kan købes i butikken.
509 DKK

Arion fresh cat adult 3 kg

Kattefoder med fokus på appetit, vægtkontrol, trivsel og velvære. ARION Fresh Cat har fokus på kattens fordøjelsessystem, som er nøglen til kattens sundhed.
Med ARION Fresh Cat får man et foder, der stimulerer kattens naturlige funktioner og gør den i stand til at udnytte alt det gode, som ARION beriger foderet med.
109 DKK

Arion Fresh Senior Light 12 kg

Arion Fresh Senior Light er et ekstra nærende foder til ældre og mindre aktive hunde.
329 DKK

Arion Fresh, Aduklt M/L 3 kg

Fyldt af energi til mellem og store hunderacer.
ARION Fresh Adult Medium Large indeholder kun de bedste ingredienser og optimalt afbalancerede mængder af vitaminer og mineraler. Der er anvendt fersk kylling som et letfordøjeligt animalsk protein, fuldkorn som en kilde til fiber og omhyggeligt udvalgte urter
109 DKK

Arion Fresh, Junior 12 kg

ARION Fresh Junior har fokus på de udfordringer, der møder en hvalp, fra den stopper med at dige ved tæven/moderen, og til den er færdigudvokset. Hvalpe oplever meget påvirkning fra stress. Det sker allerede fra før deres egen immunforsvar er færdigudviklet, hvilket kan give både fysiske og psykiske problemer.
329 DKK

Arion original kitten 2 kg

INGREDIENSER: kylling, ris, animalsk fedt, ærter, dehydreret kød, risprotein, hydrolyseret kyllingelever, roetrevler, natriumchlorid, fiskeolie tørgær, M.O.S, F.O.S planteekstrakter
179 DKK