Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Foder

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Aveve All-In Soup, 20kg

All-In Soup er en lækker og 100% korn- og lucernefri mash, med meget lavt stivelsesindhold, og derfor ideel til heste der er sensitive over for dette. All-In Soup indeholder bl.a. cikorierod som på grund af et naturligt indhold af inulin, er kendt for at have præbiotiske egenskaber, og dermed en særdeles positiv effekt på bakteriefloraen i tarmen. Dette, sammen med det høje fiberindhold, sikrer de rette betingelser for en sund og velfungerende fordøjelse og dermed en optimal foderudnyttelse.
319 DKK

Aveve Calm mix, 20kg

Calm Mix er en velsmagende müsli, udviklet specielt til heste der har tendens til at se ”spøgelser”. Calm Mix er havrefri og indeholder ekstra magnesium for at tilgode se disse heste.
Derudover er Calm Mix tilsat aminosyren tryptofan som lægger en dæmper på hestens temperament ved at øge overskuddet og evnen til at holde fokus – dette afspejler sig ved en markant roligere hest.

Sælges kun i butikken.
269 DKK

Aveve Control Mix, 20kg

Control Mix er havrefri og derfor det ideelle foder til heste der ikke bør få havre, men hvor man som rytter stadig ønsker power, udholdenhed og energi i den daglige træning og til stævner.
269 DKK

Aveve Energi Mix, 20kg

AVEVE Energy Mix er udviklet til heste som gerne må have masser af power og energi, og som skal være i topform til at præstere på stævnebanerne. I Energy Mix har vi kombineret energikilderne således, at balancen mellem hurtig og langsom energi er specifikt målrettet en både udholdende og energisk hest. Indholdet af LinexPlus, som er en foderpille bestående af ekstruderet hørfrø, protein og fibre af høj kvalitet, sikrer stor udholdenhed, optimerer fordøjelsen og understøtter muskelopbygning og restitution.
269 DKK

Aveve Icelander Daily mix, 20kg

Icelander Daily Mix er udviklet specielt til islandske heste, men er også velegnet til andre nøjsommer racer. Det høje indhold af vitaminer og mineraler dækker alle hestens behov ved en meget lav dosering. Foderet er blandt andet rigt på svovl, zink, biotin og hørfrø, der effektivt virker indefra til at styrke hud og pels. Protein- og kalorieindholdet, der er lavt, gør Icelander Daily Mix særdeles velegnet til nøjsomme heste, der ikke er i hård træning og hovedsageligt fodres med godt grovfoder.
249 DKK

Aveve Optimal Cup

Optimal Cup er et koncentreret tilskudsfoder til alle typer heste, der med sit høje indhold af vitaminer og mineraler dækker hestens behov ved selv en meget lav daglig mængde. Dette betyder at Optimal Cup er ideelt til meget nøjsomme og trivelige heste.

OBS: Dette produkt bliver kun solgt i butikken.
259 DKK

Aveve Sport mix zero, 20kg

Sport Mix Zero er en velsmagende foderblanding, nøje sammensat og udviklet til sportsheste. Sport Mix Zero er blandt de få foderblandinger der har et meget lavt stivelses- og sukkerindhold og ikke indeholder korn, men stadig forsyner hesten med energi og de næringsstoffer den skal bruge til at yde på absolut topplan.
Det høje energiindhold fra gavnlige olier og fibre, tilfører vedvarende energi, hvilket under forbrænding ikke ophober mælkesyre i musklerne, herved opnås en bedre udholdenhed til større opgaver.
279 DKK

Aveve, Balance Mix 20kg

100 % lucernefri, og fokus på en sund fordøjelse

Balance Mix er et havre-, melasse- og lucernefrit foder, med fokus på din hests sundhed og en velfungerende fordøjelse. Foderet er nænsomt sammensat med råvarer af højeste kvalitet, og egner sig til fritidsheste såvel som konkurrenceheste.
289 DKK

Equifirst fiber mash

Fibre Mash er en fiberrig mash med kun 6% stivelse og 5% sukker. En mash der er unik til alle typer af heste, hvor man ønsker at begrænse indtaget af sukker og stivelse, samt opretholde en god og velfungerende fordøjelse.

Denne vare sendes ikke, men kan købes i butikken.
299 DKK

Equifirst healty fiber mix

Fiberrig, kornfri müsli til sensitive sportsheste med kun 7% stivelse og 4% sukker.
Komplet indhold af vitaminer og mineraler, sammensat til heste i træning og konkurrence. Højt indhold af fibre sikrer lang tyggetid og beskytter mod mavesyre.
Indeholder bl.a. risklid for muskelopbygning og rødbede flager for smag, fibre og naturlige næringsstoffer.
Kvalitetsproteiner øger præstationsevnen og giver en god kontrollérbar energi.
Højt indhold af antioxidanter virker muskelopbyggende og sikrer en god restitution efter hårdt arbejde.
Healthy Fibre Mix er særdeles velsmagende. Den er helt uden korn og energien kommer primært fra fibre og fedt.

Denne vare sendes ikke, men kan købes i butikken.
309 DKK

Equifirst Omega-3 mix

Omega 3 Mix nærmer sig en status som "bestseller" hos EquiFirst og vi forstår konkurrencerytternes begejstring.


Omega 3 Mix er et komplet fuldfoder uden havre, der matcher de populære Build Up-foderprodukter med lethed og endda til en super god pris.

Her får du et fuldfoder med kvalitetsproteiner og antioxidanter (muskelopbyggende), masser af olie (kontrollerbar energi og udholdenhed) samt nøje afstemt vitamin og mineralbalance.

Indholdet af præbiotikum nedsætter stressfaktoren i forbindelse med stævner og andre forhold. Elektrolytterne i Energy Omega 3 er tilpasset heste i arbejde på et højt niveau og er med til at sikre en god restitution.

Behøver vi sige at Omega 3 Mix har et højt indhold af Omega 3 fedtsyrer. Nej vel - det er der nemlig i alle EquiFirst produkter.
269 DKK

Equifirst recover mash

Velsmagende mash med elektrolytter, vitaminer og mineraler.
Kickstarter restitutionen efter hårdt arbejde eller bare som forkælelse efter en god indsats. Denne vare sendes ikke, men kan købes i butikken.
299 DKK

Equifirst Senior mix

Senior Mix - Indeholder ikke havre
Senior Mix er tilpasset til den ældre hest/pony, sammensat efter de behov hesten får når den bliver ældre. Høj optagelighed af næringsstoffer, let fordøjelige fibre og sundhedsfremmende ingredienser.

Senior Mix sikrer at den ældre hest trives og er i optimal fysisk form. Müslien er lavet af ingredienser af absolut bedste kvalitet, müslien indeholder Linamix som er rig på omega 3 som styrker hestens immunforsvar, stimulerer og understøtter tarmfunktion og fordøjelsen. Derudover giver den blank og skinnende pels, samt hjælper til bedre smidighed og ledfunktion.
• Special behandlede sojaflager - protein af høj kvalitet • Linamix • Indeholder brændenælde og lucerne.

Denne vare sendes ikke, men kan købes i butikken.
269 DKK

HorseLux Easy

Struktureret og koncentreret müslifoder særligt udviklet til nøjsomme heste.
Lav i dosering - Lavt indhold af sukker og stivelse.
Tilsat urter: Bukkehorn, rosmarin og hvidløg.
219 DKK

HorseLux Easy pillets

Koncentreret pillefoder, særligt udviklet til nøjsomme heste eller til større hestehold. Kan bruges i foderautomater.
HorseLux EasyPellets er et fiberholdigt, koncentreret og havrefrit foder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Dette gør foderet særlig velegnet til nøjsomme hesteracer, f.eks. shetlændere, islændere, koldblodsracer, fjordheste o.lign.

Foderet har særligt fokus på:
Lav daglig dosering Nøjsomme heste Lavt indhold af sukker og stivelse Omega 3-6-9 og fibre

Fodret kan købes i butikken i Struer. Sendes kun ved hele paller. Kontakt her butikken for mere info.
219 DKK

HorseLux Fiber pellets

Brug et fiberbaseret tilskudsfoder med letfordøjelige fibre og sunde fedtsyrer til hesten, der skal opnå vægtøgning eller vedligeholde en god foderstand.
139 DKK

HorseLux Grow

HorseLux Grow er et velsmagende foder udviklet specielt til føl, plage samt drægtige og lakterende hopper.
Lavt indhold af sukker og stivelse - Lav dosering - Gærkultur.
219 DKK

HorseLux Lucerne

Lucerne indeholder letfordøjelige fibre og forlænge tyggetiden hos hesten
109 DKK

HorseLux Majsflager

Varmebehandlede majsflager.
God til at gibe ekstra energi, eller huld.
179 DKK

HorseLux Mash

Fiberrig mash med gærkultur, der er ideel som det ekstra lækre måltid til hesten.
189 DKK

HorseLux Omega Rice

Brug et kalorierigt tilskudsfoder baseret på risklid, hørfrø og lucerne til hesten, der skal tage på eller opbygge/bevare muskelmasse.
HorseLux Omega Rice er et tilskudsfoder i pilleform primært bestående af risklid, hørfrø og lucerne, som giver foderet er særligt højt fedt- og kalorieindhold.
Foderet indeholder risklid for at give det høje kalorieindhold, men er også tilsat lucerne for at give god smag og skabe den rigtige balance i calcium:fosfor-forholdet - der er ultimativt for at din hest kan optage mineralerne. Blandingen er desuden tilsat E-vitamin for at sikre en optimal optagelse af fedt.

Du kan bruge HorseLux Omega Rice til din hest, der har behov for ekstra huld, dén der skal sætte muskler, eller bevare muskelmassen ved hårdt arbejde. Du kan også anvende foderet til din ældre hest, som har problemer med at holde huld. Her er fordelen at hestens evne til at fordøje fedt ikke falder med alderen, hvilket dens evne til at fordøje fibre gør.

Foderet har særligt fokus på:
Huld
Muskelsætning
Korrekt calcium:fosfor-forhold

Fodervejledning:
HorseLux Omega Rice anvendes med 50-200 gr. pr. 100 kg kropsvægt.
249 DKK

HorseLux Perform

Perform er et fiberbaseret müslifoder, som er udviklet til hesten i arbejde, der skal sætte muskler samt have en god og længerevarende energi.
249 DKK

HorseLux Plus

HorseLux Plus er et fiber- og strukturbaseret basisfoder, som dækker de fleste hestes behov. Foderet er fuldt dækkende med organiske mineraler og coatede vitaminer.
Foderet har særligt fokus på:
*Struktur og fibre *Organiske mineraler og coatede vitaminer *Heste i vedligehold og arbejde
209 DKK

HorseLux Senior

HorseLux Senior er specielt udviklet til den ældre hest eller pony.
Højt kalorieindhold - Højt fedt indhold - Gærkutur.
209 DKK

HorseLux Sport

Foder baseret på sort havre, lucerne, majs og HorseLux Eponaolie.
Uden tilsatte vitaminer og mineraler.
139 DKK

HorsePro Elite 20kg

Bestseller fra NAG HorsePro pga. sin alsidighed, kvalitet og økonomi. HorsePro Elite er et højkoncentreret pillefoder helt uden korn og derfor med et usædvanligt lavt stivelses-indhold på blot 1,9%. Den høje koncentration af kvalitetsprotein, vitaminer og mineraler gør at hestens behov for disse næringsstoffer bliver dækket ind ved en meget lille daglig mængde.
Dette produkt kan købes i vores butik i Struer.
275 DKK

Krafft Groov Orginal, 20kg

Pelleteret fuldfoder til alle heste, lige fra føl til sportshest.

OBS: Denne vare sendes ikke, men kan findes i butikken.
229 DKK

Krafft Groov Protein 20kg

Pelleteret fuldfoder til alle heste, lige fra føl til sportshest.

OBS: Denne vare sendes ikke, men kan findes i butikken.
239 DKK

Krafft Low Starch Gastromash 15kg

Kan gives til alle heste, men passer især til heste med mave-tarmproblematik og/eller som har behov for at få mere væske i sig. OBS: Denne vare sendes ikke, men kan findes i butikken.
269 DKK

Krafft Muscle Up, 20 kg

Krafft Muscle Up er et godt valg for heste, der har brug for mere protein i deres kost. Det indeholder et højt niveau af kartoffelprotein, som er en god kilde til essentielle aminosyrer som lysin og Methionin. Krafft Muscle Up kan bruges som et supplement til heste, der træner hårdt, er i vækst, eller har et lavt proteinindtag fra grovfoderet.

OBS: Denne vare sendes ikke, men kan findes i butikken.
329 DKK