Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

NAG HorsePro

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HorsePro Elite 20kg

Bestseller fra NAG HorsePro pga. sin alsidighed, kvalitet og økonomi. HorsePro Elite er et højkoncentreret pillefoder helt uden korn og derfor med et usædvanligt lavt stivelses-indhold på blot 1,9%. Den høje koncentration af kvalitetsprotein, vitaminer og mineraler gør at hestens behov for disse næringsstoffer bliver dækket ind ved en meget lille daglig mængde.
Dette produkt kan købes i vores butik i Struer.
249 DKK

NAG HorsePro Beettroot Mash 10kg

HorsePro Beetroot Mash er en lækker, fiberrig og kornfri mash. Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt og langsomt af hesten.
Ved opblanding i vand får mashen en lind og geleagtig konsistens, der hjælper til en god fordøjelse og er skånsom for mavetarmsystemet.
Dette produkt kan købes i vores butik i Struer
199 DKK

NAG HorsePro Compete & Care 20kg

HorsePro Compete & Care er et pillefoder designet til den sensitive sportshest. Foderet er velsmagende og fungerer derfor rigtig godt til kræsne heste.
HorsePro Compete & Care har et usædvanligt lavt indhold af sukker (5%) og stivelse (3,4%). Blandingen egner sig derfor godt til heste der ikke tåler sukker og stivelse særlig godt, men samtidigt har brug for energi til at holde huld og præstere på konkurrenceplan.
Dette produkt kan købes i vores butik i Struer.
229 DKK

NAG HorsePro Easy Nature 25kg

En kaloriefattig müsli målrettet alle typer af nøjsomme racer. Blandingen har et meget lavt indhold af sukker og stivelse. Samtidigt er den meget koncentreret på vitaminer og mineraler, hvilket gør at hesten dækkes ind på en meget lille daglig foderration. Det gør den særdeles velegnet til nøjsomme heste- og ponyracer; eller til heste der ikke tåler sukker og stivelse særlig godt.
Foderet kan købes i vores butik i Struer.
279 DKK

NAG HorsePro Fiber Plus 20kg

Et kalorieboost til hesten der skal bruge ekstra energi til hårdt arbejde eller til hesten der har svært ved at holde huld. HorsePro Fiber Plus er en videreudvikling af den originale fiberpille og kan supplere eller helt erstatte korn i hesten daglige foderration. Energien kommer udelukkende fra hørfrø, olie og letfordøjelige fibre.
Dette foder kan købes i vores butik i Struer.
199 DKK

NAG HorsePro Senior 25kg

Med HorsePro Senior får du en foderblanding, hvor der er taget hensyn til den ældre hests behov. Ældre heste kan have problemer med tænder, ædelyst samt nedsat foderudnyttelse.
Det er der taget højde for i HorsePro Senior, hvor havre, majs- og ærteflager sikrer hesten let optagelig energi. Foderet kan ligeledes opblødes til ældre heste der har svært ved at tygge.
Produktet kan købes i vores butik i Struer.
279 DKK