KONTAKT HESCA
Fælledvej 17 · 7600 Struer
Tlf. 2984 4649 · info@hesca.dk

Stigbøjle fra Compositi Ellipse®

Den nye generationens sikkerhedsstigebøjle.

En unik sikkerhedsstigbøjle med styrke og holdbarhed. Med en fleksibel yderside som forhindrer at foden kan hænge fast i stigbøjlen. Med stødabsorberende sål, der absorberer stød og minimerer spændinger i knæ og led. Med pigge i bunden der giver forbedret greb. Perfekt afbalanceret med et lavt tyngdepunkt. Det hele giver en til uovertruffen sikkerhed, stabilitet og komfort.

Bøjlen er tung, hvilket gør den nemmere at fange hvis man taber den.

Er disse bøjler virkelig ubrydelige? Vi har udviklet og patenteret en C-formet metalindsats inde i stigbøjlen, der gør at den er ubrydelig. Af denne grund tilbyder vi en ubegrænset garanti på brud. Hvordan kan du se forskel på højre og venstre bøjle? Det er meget enkelt, bogstaverne “R” (højre) og “L” (venstre) er indgraveret på indersiden af ​​den fleksible gren, som altid skal vende udad, når du rider.

Vælg mellem 15 farver: Sort, hvid, grå, mørkegrå, blå, lyseblå, grøn, lysegrøn, gul, orange, rød, pink, lilla, lyselilla og brun.

Sort og sort/hvide er på lager – Alle modellerne med farver er der leveringstid på ca 4-6 uger

 

Forvent lidt ekstra leverings tid ved denne vare.

DKK 1.899,00

Ryd
Størrelse

Dame, Herre

Farve

Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stigbøjle fra Compositi Ellipse®”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.